Ik geef toestemming dat FMB Traprenovatie mijn verstrekte persoonlijke gegevens gebruikt voor het verwerken van mijn offerteaanvraag en om contact met mij op te nemen met betrekking tot de door mij gevraagde diensten

  Christian Bakker
  Christian Bakker
  2024-02-04
  Wij hebben een hele goede ervaring gehad met FMB Traprenovatie. Frank is een rustige, kundige vakman. Met alle wensen is rekening gehouden, en de communicatie verliep heel soepel. Alles ging in goed overleg en de verleende service is top. We zijn heel erg blij met het eindresultaat, een gerenoveerde trap doet heel veel voor je huis. Wij bevelen FMB traprenovatie dan ook van harte aan!
  asia van schaik
  asia van schaik
  2024-01-19
  FMB Traprenovatie heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van onze twee trappen. De communicatie was helder en de afspraken werden nauwgezet nagekomen. De vakmensen toonden expertise en werkten zeer netjes en schoon. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen FMB Traprenovatie van harte aan.
  M P
  M P
  2023-12-24
  Super tevreden met onze mooie nieuwe trap! Communicatie was top en de service ook. Bij twijfel zeker doen.
  Erik Van Der
  Erik Van Der
  2023-10-19
  Vakwerk met een prachtig eind resultaat. Super communicatie met korte lijnen en heldere afspraken. Kortom een no nonsens aanpak en erg tevreden.
  R J
  R J
  2023-10-13
  Fraai, netjes, goed, betrouwbaar, snel en ook nog eens heel vriendelijk in de offerte én uitvoering. Bedankt Frank👌🏻
  Patrick Nap
  Patrick Nap
  2023-05-04
  Vanaf stap 1 alles tot de puntjes geregeld! Netjes thuis geweest om alles te bekijken! Kleur en alles besproken! Komen netjes de afspraken na! Netjes optijd! En het eind resultaat is om van weg te smelten! Een dikke 10! We zijn super tevreden! Alle 2 de trappen zijn we meer als tevreden over! Pracht vak werk!
  Steel Brothers
  Steel Brothers
  2023-03-29
  Zeer fijne samenwerking met FMB! Altijd net werk, fijne communicatie en open en eerlijk advies. Als er 6 sterren gegeven konden worden had ik dat zeker gedaan!
  Anne Gerrits
  Anne Gerrits
  2023-03-09
  Afgelopen maandag onze trap laten maken Wij zijn heel erg blij er mee. Kwaliteit is goed en de trap wordt mooi afgewerkt Ook is de prijs goed. Zeker een aanrader
  Lieke Muijsers
  Lieke Muijsers
  2023-02-17
  Wij hebben onze trap laten renoveren. Wat een goede service. Als eerste heel veel keuze en cominaties. Hierin zijn we ook goed geholpen. Daarna konden ze al snel beginnen en was het in 1,5 dag klaar. Zeer netjes gewerkt en alles strak afgewerkt. Ze zijn heel vriendelijk! Het is waarde voor je geld dus echt een aanrader!
  Ben Vlaanderen
  Ben Vlaanderen
  2022-12-21
  Plaatje klopt! Eerste gesprek goed geadviseerd. Tweede contact om samples gevraagd, volgende dag mogen ontvangen. Derde afspraak: montage. Super netjes gewerkt, afwerking TOP, uitstraling Super. FMB Traprenovatie: Bedankt.