WhatsApp Image 2024-04-05 at 13.52.43

Wie zijn wij?

Bij ons draait alles om mensen. Frank en Angelique zijn de drijvende krachten achter ons bedrijf. Frank begon ooit als timmerman en heeft in 2000 FMB Timmerwerken opgericht. De laatste tijd heeft hij zich vooral gericht op traprenovaties, waar hij echt in uitblinkt.

Onze Filosofie

Wat ons echt kenmerkt? Dat we naast vakmanschap ook gewoon benaderbaar zijn. Buiten kantoortijden zijn we gewoon bereikbaar en je hebt altijd maar één persoon nodig om mee te praten. Bij ons staat openheid, eerlijkheid en heldere communicatie hoog in het vaandel.

Onze Beloftes aan Klanten

Kwaliteit is onze rode draad. Maar we vinden ook klantvriendelijkheid, eerlijkheid en goed advies ontzettend belangrijk. Dat zijn de bouwstenen van een goede relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en respect.

Groen Hout, Heldere Toekomst

Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect voor ons. We gebruiken gerecycled hout voor onze producten, omdat we niet alleen denken aan het milieu, maar ook aan de toekomst

Meer dan Verwachtingen

Wat kunnen onze klanten van ons verwachten? Vakmanschap, eerlijk advies, betrouwbaarheid en een uitstekende service. We doen er alles aan om niet alleen aan hun verwachtingen te voldoen, maar om deze te overtreffen.

Voorop in de Bouwsector

In een wereld die constant verandert, blijven wij niet stilzitten. We blijven ons ontwikkelen, leren van nieuwe technieken en blijven op de hoogte van de laatste trends. Op die manier kunnen we altijd de beste oplossingen bieden aan onze klanten.

Toekomstplannen

Onze plannen voor de toekomst zijn simpel maar ambitieus: we willen een gezond en nuchter bedrijf blijven, waarbij de klant altijd voorop staat. Met beide benen op de grond streven we naar perfectie, wetende dat ons werk niet alleen een reflectie is van wie we zijn, maar ook van waar we voor staan.

Christian Bakker
Christian Bakker
2024-02-04
Wij hebben een hele goede ervaring gehad met FMB Traprenovatie. Frank is een rustige, kundige vakman. Met alle wensen is rekening gehouden, en de communicatie verliep heel soepel. Alles ging in goed overleg en de verleende service is top. We zijn heel erg blij met het eindresultaat, een gerenoveerde trap doet heel veel voor je huis. Wij bevelen FMB traprenovatie dan ook van harte aan!
asia van schaik
asia van schaik
2024-01-19
FMB Traprenovatie heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van onze twee trappen. De communicatie was helder en de afspraken werden nauwgezet nagekomen. De vakmensen toonden expertise en werkten zeer netjes en schoon. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen FMB Traprenovatie van harte aan.
M P
M P
2023-12-24
Super tevreden met onze mooie nieuwe trap! Communicatie was top en de service ook. Bij twijfel zeker doen.
Erik Van Der
Erik Van Der
2023-10-19
Vakwerk met een prachtig eind resultaat. Super communicatie met korte lijnen en heldere afspraken. Kortom een no nonsens aanpak en erg tevreden.
R J
R J
2023-10-13
Fraai, netjes, goed, betrouwbaar, snel en ook nog eens heel vriendelijk in de offerte én uitvoering. Bedankt Frank👌🏻
Patrick Nap
Patrick Nap
2023-05-04
Vanaf stap 1 alles tot de puntjes geregeld! Netjes thuis geweest om alles te bekijken! Kleur en alles besproken! Komen netjes de afspraken na! Netjes optijd! En het eind resultaat is om van weg te smelten! Een dikke 10! We zijn super tevreden! Alle 2 de trappen zijn we meer als tevreden over! Pracht vak werk!
Steel Brothers
Steel Brothers
2023-03-29
Zeer fijne samenwerking met FMB! Altijd net werk, fijne communicatie en open en eerlijk advies. Als er 6 sterren gegeven konden worden had ik dat zeker gedaan!
Anne Gerrits
Anne Gerrits
2023-03-09
Afgelopen maandag onze trap laten maken Wij zijn heel erg blij er mee. Kwaliteit is goed en de trap wordt mooi afgewerkt Ook is de prijs goed. Zeker een aanrader
Lieke Muijsers
Lieke Muijsers
2023-02-17
Wij hebben onze trap laten renoveren. Wat een goede service. Als eerste heel veel keuze en cominaties. Hierin zijn we ook goed geholpen. Daarna konden ze al snel beginnen en was het in 1,5 dag klaar. Zeer netjes gewerkt en alles strak afgewerkt. Ze zijn heel vriendelijk! Het is waarde voor je geld dus echt een aanrader!
Ben Vlaanderen
Ben Vlaanderen
2022-12-21
Plaatje klopt! Eerste gesprek goed geadviseerd. Tweede contact om samples gevraagd, volgende dag mogen ontvangen. Derde afspraak: montage. Super netjes gewerkt, afwerking TOP, uitstraling Super. FMB Traprenovatie: Bedankt.