Traprenovatie Rotterdam

F.M.B. Traprenovaties specialiseert zich in traprenovaties in de omgeving Rotterdam. In één dag maken we van uw oude trap een splinternieuwe weg naar boven. Hiervoor hoeven we niet de volledige trap te vervangen, maar maken we gebruik van overzettreden. De overzettreden monteren we op de bestaande treden zodat u binnen een dag een stralende nieuwe trap heeft! Dankzij de traprenovatie in uw woning in Rotterdam is het onderhoud van uw trap ook nog eens eenvoudig. Even stofzuigen en een doekje eroverheen en uw trap ziet er weer uit als nieuw.

Ruim 20 jaar ervaring

Bij F.M.B. Traprenovaties hebben we al ruim twintig jaar ervaring met diverse timmerwerken, waaronder traprenovaties. Sinds zeven jaar specialiseren we ons uitsluitend in traprenovaties in de omgeving Rotterdam. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om elke soort bestaande trap te renoveren: of de trap nou van hout, beton of metaal is gemaakt. Met onze HPL of CPL overzettreden creëren we een mooi afgewerkte, veilige en slipvaste trap die volledig voldoet aan uw wensen.

Specialisten met een persoonlijke benadering

U heeft een offerte aangevraagd voor een traprenovatie, maar hoe nu verder? We kunnen de prijs bepalen aan de hand van de informatie die u heeft gegeven, maar weet u nog niet precies hoe uw trap eruit moet zien of heeft u vragen? We komen graag naar Rotterdam om uw wensen te bespreken, de omgeving te bekijken en u het beste advies te geven. Hebben we al uw vragen beantwoord en samen met u de ideale trap samengesteld? Dan maken we een montage afspraak. Op de dag van de afspraak komen we voor uw traprenovatie naar Rotterdam en monteren we de overzettreden binnen één dag. Voor oplevering controleren we de trap gronding en vertellen we hoe u de trap het beste kunt onderhouden.

Voordelen traprenovatie in Rotterdam

  • Een nieuwe trap in één dag
  • 10 jaar garantie
  • Onderhoudsvrije, krasvrije en veilige trap
  • Trap volledig naar uw smaak
  • Stel vooraf uw trap samen in de trapconfigurator
  • Zonder breek- en sloopwerk
  • Geschikt voor houten, betonnen en metalen trappen
Traprenovatie Rotterdam FMB Traprenovatie

Vraag nu uw offerte aan voor een traprenovatie in Rotterdam

Wilt u ook een traprenovatie in uw woning in Rotterdam? Dit regelen we graag voor u! Stel in de trapconfigurator uw ideale trap samen en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over de traprenovatie of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Bevindt u zich in de regio Almere, Utrecht of Maarssen? Goed nieuws: ook daar zijn wij werkzaam!