Traprenovatie Utrecht

Uitgekeken op uw trap? Of heeft uw trap een grote opknapbeurt nodig? Dan is een traprenovatie in Utrecht voor u de perfecte oplossing! Met een traprenovatie maakt F.M.B. Traprenovaties gebruik van de bestaande trap en knappen we het uiterlijk helemaal op door middel van overzettreden. Kies uit HPL of CPL overzettreden en ruim zeventig verschillende kleuren, structuren en uitvoeringen. Alle combinaties zijn mogelijk!

Verschil tussen HPL en CPL overzettreden

HPL betekent High Pressure Laminate, oftewel laminaat dat onder hoge druk wordt geproduceerd. CPL staat voor Continuous Pressure Laminate, oftewel laminaat dat onder continue druk wordt geproduceerd. Beide materialen bestaan uit een combinatie van papierpulp met fenolhars met een toplaag van melamine. Deze stoffen zorgen voor een slijtvast, stevig en onderhoudsvriendelijke oppervlak, waardoor het materiaal hittebestandig en waterafstotend is. De melamine toplaag functioneert ook nog eens als anti-slip laag. Met sokken de trap op rennen kan dus veilig. Het verschil tussen HPL en CPL zit voornamelijk in de manier waarop het geproduceerd wordt. Bij uw traprenovatie in Utrecht maken we uitsluitend gebruik van deze twee materialen. 

Eindeloos veel mogelijkheden

De productiemethode van HPL en CPL geeft de mogelijkheid om kleuren en structuren toe te voegen aan het materiaal. Hierdoor heeft u keuze uit laminaat met verschillende uitstralingen, zoals verschillende houtstructuren, betonlook of een industriële look. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. In ons assortiment heeft u dan ook de keuze uit ruim zeventig verschillende opties! In de trapconfigurator stelt u moeiteloos uw favoriete trap samen. 

Renovatie open of dichte trap

Een traprenovatie in Utrecht voor een open of dichte trap is beide mogelijk. Een open trap heeft tussen de treden een open ruimte. U kunt dus tussen de treden door kijken. Het geeft een kamer of gang optisch gezien meer ruimte en licht en oogt luchtig. Een dichte trap heeft juist stootborden tussen de treden. Dat betekent dat er minder kans is dat iemand tussen de treden door glijdt, maar een dichte trap houdt ook beter warmte tegen waardoor het niet zomaar vervliegt. Bij uw traprenovatie in Utrecht kunt u ervoor kiezen om uw huidige trap alleen met overzettreden te vernieuwen, maar u kunt er ook voor kiezen om van uw open trap een dichte trap te maken. Bij een dergelijke traprenovatie in Utrecht plaatsen we stootborden tussen de treden. 

Traprenovatie Utrecht FMB Traprenovatie

Voordelen traprenovatie Utrecht

  • Zonder hak- en breekwerk een nieuwe trap
  • Overzettreden, wangen en stootborden verkrijgbaar in verschillende decors, zoals houtstructuren en beton
  • Veilige trap door anti-slip toplaag
  • Binnen één dag gemonteerd door mensen met vakkennis
  • Onderhoudsvriendelijke trap
  • Milieuvriendelijke renovatie

Trap renoveren in Utrecht: vraag snel uw offerte aan!

Heeft u uw droomtrap samengesteld in de trapconfigurator? Dan vraagt u in een simpele klik direct de offerte aan. Heeft u nog vragen over de traprenovatie of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We begeleiden u in elke stap van de traprenovatie in Utrecht. We bespreken de mogelijkheden uitgebreid. Bovendien plaatsen we de trap vaak al binnen één dag, zonder hak- en breekwerk! FMB Traprenovaties is ook werkzaam in de regio’s Almere, Maarssen en Rotterdam.