Traprenovatie Gouda

Een traprenovatie in Gouda kan al binnen één dag! Zonder dat u er hinder van ondervindt geeft F.M.B. Traprenovaties uw trap een volledige metamorfose dankzij overzettreden. Niet alleen uw trap krijgt een make-over, maar desgewenst krijgt ook uw hal of (woon)kamer een compleet nieuwe look. 

Verhoog de waarde van uw woning

Een oude en versleten trap geeft uw woning maar weinig uitstraling. Geef uw woning een betere basis door een traprenovatie in Gouda uit te laten voeren. Een trap die veilig, mooi én duurzaam is, geeft uw woning direct meer waarde ten opzichte van uw oude en versleten trap. Daarnaast wegen de kosten van de traprenovatie niet op tegen de waardevermeerdering van uw woning bij de verkoop.

Binnen één dag een nieuwe trap

Een nieuwe trap kunt u op twee manieren realiseren, namelijk door een nieuwe trap te laten plaatsen of door de oude trap als basis te gebruiken. Bij een traprenovatie bij u in Gouda maken we gebruik van de bestaande trap. We plaatsen overzettreden over de bestaande trap om een volledig nieuwe look te creëren. Door een bestaande trap te renoveren bespaart u tijd, energie en geld omdat u de trap niet hoeft te verwijderen, de muren niet hoeft te stucen en de nieuwe trap niet hoeft te plaatsen. En niet te vergeten: een traprenovatie in Gouda bespaart u ook nog bergen sloopafval. 

Stel uw eigen trap samen

Met de F.M.B. Trapconfigurator stelt u eenvoudig uw eigen trap samen. Kies het materiaal en de kleur voor uw traptreden, stootborden, wangen en meer. Misschien wilt u verlichting in de traptreden of eventueel een bijpassende vloer. In de trapconfigurator heeft keuze uit ruim zeventig soorten traptreden en stootborden. Heeft u uw ultieme trap samengesteld? Bekijk dan het eindresultaat en vraag direct een offerte aan!

Traprenovatie Almere FMB Traprenovatie

Heeft een traprenovatie in Gouda ook nadelen?

Een traprenovatie is lastig om zelf uit te voeren. Een professional inhuren is dus de beste optie. Houd er ook rekening mee dat u met een traprenovatie in Gouda alleen het uiterlijk van de trap verandert en dus niet de vorm van de trap. Wilt u een andere vorm in uw trap dan zult u de volledige trap moeten vervangen. Echter, een traprenovatie door een professional duurt slechts een dag en kan al voor een fractie van de prijs van een nieuwe trap. 

Vraag direct een offerte aan voor uw traprenovatie in Gouda

Heeft u uw droomtrap samengesteld in de trapconfigurator? Dan is het aanvragen van een offerte een fluitje van een cent. Ook als u liever in een gesprek aangeeft wat uw wensen zijn maken we een offerte op maat voor u. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Ook voor traprenovaties in de regio’s Utrecht, Rotterdam en Maarssen kunt u bij ons terecht!