Traprenovatie open trap

Kunt u een open trap laten renoveren? Uiteraard kan dat! Met ruim twintig jaar ervaring in het vak nemen we de traprenovatie van uw open trap graag voor onze rekening. Voor het renoveren van een open trap hebben we meerdere oplossingen. U kunt bijvoorbeeld de treden van uw open trap laten bekleden met overzettreden, uw volledige trap laten renoveren of uw open trap dicht laten maken. We zetten alle informatie voor u op een rijtje.

Bekleden open trap

Met het bekleden van een open trap bedoelen we het plaatsen van overzettreden. Dat doen we aan de bovenkant van elke trede. Dit noemen we ook wel een enkelzijdige renovatie voor uw open trap. De onderzijde en een deel van de achterzijde van uw trap blijft zoals het nu is. Kiest u voor het bekleden van uw open trap? Dan adviseren wij u om de achter- en onderkant van trap na de renovatie ook mee te schilderen. Dit zorgt ervoor dat de trap na de renovatie als een geheel oogt. 

Open trap volledig renoveren

Bij een volledige renovatie van uw open trap bekleden we elke trede rondom met HPL of CPL overzettreden in het door u gekozen design. In onze trapconfigurator stelt u eenvoudig uw gewenste trap samen en kiest u het design dat past in uw woning. Bij een volledige traprenovatie van een open trap bekleden we ook de onder- en achterzijde van de trap. Aan de achterzijde van de trede plaatsen we een U-kap die de overzettreden volledig opsluit. Het resultaat na de renovatie? Een open trap met een totaal nieuwe look en feel. 

Traprenovatie open trap FMB Traprenovatie

Open trap dichtmaken

Een open trap oogt open en ruimtelijk. Toch kan het voordelig zijn om uw open trap dicht te maken. Tijdens de traprenovatie van uw open trap kunnen we dit eenvoudig verwezenlijken. Door stootborden tussen de treden te plaatsen kunnen we een open trap dichtmaken. Het resultaat: een prachtige nieuwe trap tegen de kosten van een traprenovatie. Een open trap dichtmaken heeft overigens een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Warmte vervliegt minder snel, dus u bespaar op uw energiekosten.
  • Stof valt niet tussen de treden door.
  • Veiliger omdat kinderen of huisdieren niet tussen de treden door kunnen vallen.
  • Minder geluidsoverlast tussen de verdiepingen.
  • Maakt trapkast mogelijk.

Traprenovatie voor uw open trap?

Wilt u uw open trap renoveren? Vul uw gegevens in op onze contactpagina en we maken zo snel mogelijk een afspraak met u om de traprenovatie van uw open trap te bespreken. Uiteraard kunt u ook de trapconfigurator gebruiken om vooraf een idee te krijgen van uw trap. Heeft u in de configurator uw ideale trap samengesteld? Vraag dan vanuit daar eenvoudig een offerte aan. 

FMB Traprenovatie is onder andere actief in de regio’s Almere, Maarssen, Utrecht en Rotterdam. Echter, voor traprenovaties elders in het land kunt u ons ook inschakelen.