Spiltrap renovatie

Heeft u een spiltrap in huis en wilt u die graag laten renoveren? Voor een spiltrap renovatie bent u bij FMB Traprenovaties aan het juiste adres. Een verouderde of beschadigde spiltrap heeft niet alleen invloed op de uitstraling van uw interieur, het kan ook onveilig en onhygiënisch zijn. Met een renovatie van uw spiltrap ziet uw interieur er weer spik en span uit en maakt u het schoonmaken van uw trap ook nog eens eenvoudig!

Hoe renoveren we uw spiltrap?

Bij een spiltrap renovatie blijft uw huidige trap bestaan. Er komt geen breek- en sloopwerk aan te pas. We brengen overzettreden aan op uw huidige trap in het door u gekozen design. De overzettreden die we gebruiken bij de renovatie van een spiltrap hebben een antislip toplaag. Hierdoor glijdt u niet uit als u op de trap loopt. Op de antislip overzettreden voor de spiltrap heeft u ook nog eens 15 jaar garantie tegen het doorslijten van de toplaag!

Binnen één dag uw trap gerenoveerd

De renovatie van een bestaande trap is een lastige klus, maar gelukkig kunnen we dit in één dag voor u realiseren! De bestaande trap bekleden we met het nieuwe materiaal. U heeft keuze uit HPL en CPL voor uw trap. Alle materialen zijn in tientallen designs beschikbaar, dus er zit altijd een tussen die bij uw interieur past. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Met onze trapconfigurator stelt u eenvoudig uw eigen trap samen. 

Spiltrap renovatie FMB Traprenovatie

Waarom u kiest voor een spiltrap renovatie

De keuze voor een renovatie van uw spiltrap is uiteraard persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. Een aantal redenen om te kiezen voor een spiltrap renovatie:

  • Geeft uw huidige trap een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect aansluit bij de sfeer van uw woning.
  • Maakt de trap hygiënisch en veilig. De overzettreden die we gebruiken zijn egaal en bevatten een anti-sliplaag. Geen struikelgevaar meer!
  • Verhoogt de waarde van uw woning. De uitstraling van een nieuwe trap geeft uw woning meer aanzien en bij een eventuele verkoop verhoogt dit de prijs van uw woning.
  • Verbetert de duurzaamheid van uw trap. De overzettreden bestaan uit materiaal dat lang meegaat en jarenlang mooi blijft. We geven niet voor niets 15 jaar garantie op onze overzettreden!

Vraag nu een offerte aan voor uw spiltrap renovatie

Een offerte aanvragen voor uw spiltrap renovatie is eenvoudig. Stel uw droomtrap samen in de trapconfigurator en vraag direct uw offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! FMB Traprenovatie is werkzaam in de regio’s Almere, Maarssen, Utrecht en Rotterdam. U kunt ons ook inschakelen voor open trap renovaties.