Traprenovatie met verlichting

Een super luxe woonkamer, maar een trap die nog een beetje achterblijft. Wilt u een trap die net zoveel karakter heeft als de rest van uw woning? Een traprenovatie met verlichting maakt uw woning helemaal af! F.M.B. Traprenovaties helpt u bij het verbeteren van de esthetiek en functionaliteit van uw trap. Door een traprenovatie met verlichting uit te laten voeren wordt uw woning niet alleen mooier, maar vooral in het donker ook een stukje veiliger.

Hoe renoveert u een trap met verlichting?

Traprenovaties met verlichting pakken we net zo aan als een gewone traprenovatie. De huidige trap blijft bestaan en we brengen overzettreden aan op de bestaande treden. Naast de overzettreden brengen we ook LED-verlichting aan op de trap. Bij het plaatsen van de LED-verlichting snijden we de treden uit om plaats te maken voor de verlichting. Na het aansluiten en afronden van de verlichting ontstaat er een prachtig en praktisch effect. En nog beter: dit alles doen we binnen één dag!

Bewegingssensoren

De verlichting in een trap kunt u op twee manieren bedienen. Met een afstandsbediening, of door middel van bewegingssensoren. Wilt u dat de verlichting van uw trap aangaat wanneer u erop loopt? Dan zijn bewegingssensoren de perfecte oplossing. Vindt u het fijn om de trapverlichting aan en uit te kunnen zetten wanneer u wilt? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor trapverlichting die u bedient met een afstandsbediening.

Voordelen van een traprenovatie met verlichting

Een traprenovatie met verlichting verbetert ten eerste de veiligheid van uw trap, vooral ‘s nachts. De LED-verlichting biedt namelijk voldoende licht om uw traptreden te zien als u midden in de nacht de trap af moet. Zo voorkomt u dat u struikelt. Daarnaast geeft het de uitstraling van uw woning een boost! Trapverlichting geeft uw trap een stijlvol uiterlijk. En een extra voordeel: dit verhoogt ook nog eens de waarde van uw woning!

Stel uw eigen trap samen

In onze FMB Trap Configurator stelt u eenvoudig uw eigen trap samen. Bepaal welk materiaal u voor uw trap wilt, welke kleur ze moeten krijgen en of u stootborden en zijkanten wilt toevoegen. Daarnaast kunt u kiezen voor het toevoegen van verlichting. In het midden van de tredes of in de wangen. Maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Heeft u de perfecte trap samengesteld in de configurator? Dan vraagt u eenvoudig een offerte aan op basis van uw voorkeuren.

Waarom kiest u voor F.M.B. Traprenovatie?

Met twintig jaar ervaring in timmerwerk en ruim zeven jaar in traprenovaties zijn we in staat om elke soort trap te renoveren. Of u nu een houten trap, metalen trap of betonnen trap heeft, wij kunnen het renoveren! Na uw initiële aanvraag doorlopen we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden met u. Zo komen we tot een resultaat waar u gegarandeerd tevreden mee bent! En de traprenovatie zelf? Die is binnen een dag gedaan. Ook als u kiest voor een traprenovatie met verlichting!

Traprenovatie met verlichting? Vraag nu uw offerte aan!

Wilt u ook een traprenovatie met verlichting? Dit voeren we graag voor u uit! Weet u al hoe uw nieuwe trap eruit moet zien? Stel ‘m direct samen in de trap configurator en vraag direct een offerte aan. Weet u al wel dat u een traprenovatie met verlichting wilt, maar heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Waar u zich ook bevindt in Nederland, u kunt bij ons terecht! Mensen in Almere, Utrecht, Rotterdam en Maarssen gingen u al voor. Ook voor open trap renovaties en spiltrap renovaties staan wij voor u klaar.